Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ



Είμαι εντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση που έχει η πρόσκληση προς τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ να οργανωθούμε για να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν. Μόλις χθες αργά το βράδυ, 19/9/2013, έγινε η πρώτη ανάρτηση στο blog Olympia και εντός της ημέρας τουλάχιστον 150 συνάδελφοι, 150 άνθρωποι ασφαλισμένοι και ταλαιπωρημένοι από τον ΟΑΕΕ ανταποκρίθηκαν.
Εντός των επομένων ημερών το μήνυμα για συγκέντρωση και οργάνωση θα αποσταλεί σε μερικές χιλιάδες ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Ο στόχος μας είναι να μαζευτούμε μερικές χιλιάδες ασφαλισμένοι που αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα με τον ΟΑΕΕ.
Καλέστε όποιους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ με προβλήματα γνωρίζετε να στείλουν το email τους στην διεύθυνση george.floras@floras.gr

Στόχος μας είναι η δημιουργία λίστας ώστε να συντονίσουμε εύκολα επόμενες ενέργειες. Αυτό θα ξεκινήσει σύντομα, όσο περισσότεροι τόσο αποτελεσματικότεροι.
Περιττό αλλά απαραίτητο να σημειώσω ότι η λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των ζητημάτων του ΟΑΕΕ, για κανέναν άλλον σκοπό.
Γιώργος Φλωράς

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα, θα πρέπει να ανοίξετε ένα forum για να υπάρχει διάλογος και ανταλλαγή εμπειριών και προτάσεων
    Χάρης Κουγιουμτζόπουλος Δημοσιογράφος, εκδότης εφημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πρέπει να ανοίξετε ένα forum για να υπάρχει διάλογος και ανταλλαγή εμπειριών και προτάσεων
    Συγχαρητήρια για την ευγενή προσπάθειά σας.

    Απόστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, μπράβο που κάνετε πράξη αυτό που όλοι σκεπτόμαστε αλλά κανείς μας δεν παίρνει μία πρωτοβουλία.
    Κρατείστε μας ενήμερους παρακαλώ πολύ.

    Ελένη Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματαμε τις τρεχον εισφορες,σβηνοντε τα ετη (ανασφαλιστα),ρυθμιση οφειλων (τα νομιμα που θα μεινουν) και επαναπροσδιορισμος των τρεχοντων εισφορων αναλογα με την οικονομικη κατασταση και την πορεια της χωρας.(οχι μισθοι στα 460 ευρω και μονο οι εισφορες απο 700 +)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταματαμε τις τρεχον εισφορες,σβηνοντε τα ετη (ανασφαλιστα),ρυθμιση οφειλων (τα νομιμα που θα μεινουν) και επαναπροσδιορισμος των τρεχοντων εισφορων αναλογα με την οικονομικη κατασταση και την πορεια της χωρας.(οχι μισθοι στα 460 ευρω και μονο οι εισφορες απο 700 +)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταματαμε τις τρεχον εισφορες,σβηνοντε τα ετη (ανασφαλιστα),ρυθμιση οφειλων (τα νομιμα που θα μεινουν) και επαναπροσδιορισμος των τρεχοντων εισφορων αναλογα με την οικονομικη κατασταση και την πορεια της χωρας.(οχι μισθοι στα 460 ευρω και μονο οι εισφορες απο 700 +)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι μεγαλη αδικια να πληρωνουμε αναλογα με τα χρονια απασχολησης και οχι με ποσοστο επι του εισοδηματος.Παλι την ανικανοτητα να παταξουν την φοροδιαφυγη την πληρωνουμε ολοι εμεις.Εχει δικιο ο φιλος που αναφερει οτι μας χρεωνουν υπηρεσιες τις οποιες δεν μασ επιτρεπουν να χρησιμοποιουμε,π,χ.νοσοκομιακη περιθαλψη.Μονο τασυταξημα χρονια θα επρεπε να μας χρεωνουν αφου μας κοβουν το δικαιωμα χρησης της περιθαλψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσοι διαθετετε λογαριασμό facebook ενημερωθειτε και από εδω:
    https://www.facebook.com/groups/641653092519537/?fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή